sluša savete lekara

Jovana Jeremić u osmom mesecu TRUDNOĆE priznaje: Imam seks SVAKI DAN!

0

Jovana Jeremić priznala je da u osmom mesecu trudnoće svakodnevno ima seks sa suprugom Vojislavom Miloševićem i da je aktivnija nego ikada.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Voditeljka TV Hepi u intervjuu za Kurir otkrila je da su joj lekar i ginekolog savetovali da je zdravo voditi ljubav radi lakšeg i kvalitetnijeg porođaja.

Očigledno je Jovani to dobro došlo, jer kaže da joj u trudnoći seks još više prija.

 

- Sada više uživam u seksu nego ranije jer imam puniji i intenzivniji odnos. Kada je ljubav prava i kada vodiš ljubav sa čovekom kojeg beskrajno i iskreno voliš i koji te drži kao malo vode na dlanu, uživanje i stepen zadovoljstva su maksimalni.

 

Koliko često imaš seks?

 

- Svaki dan (smeh). Normalno da imam odnose i tokom trudnoće, šta više, lekari savetuju redovne seksualne odnose trudnicama jer se tako luči hormon sreće, te se osećaju bolje i poželjnije. A da ne govorimo o tome da se i lakše porađaju ukoliko imaju redovan seksualni odnos sa svojim partnerom.


Da li zahvaljujući redovnom seksu održavaš vitku liniju u trudnoći?

 

- Pre svega sam sportista od rođenja, ali u ovoj trudnoći glavnu ulogu je odigrao režim ishrane moje nutricionistkinje, koji je učinio da beba dobije sve neophodno, a da se ja do devetog meseca ugojim šest kilograma. Samo stomak, tako je. Nema viška masti. Samo beba. Sada sam na moru i puno plivam. Šetam po pet kilometara dnevno, a trenirala sam do sedmog meseca.

 

foto: Zorana Jevtić

Pripremaš li se za porođaj?

 

- Ne razmišljam o tome. Vodim opušten život i često sebi postavljam pitanje da li sam uopšte trudna. Osim stomaka, nema drugih naznaka da sam u drugom stanju. Radila sam do kraja osmog meseca i od poslovnih i kućnih obaveza nisam ni stigla da se bavim pogubnim i utopističkim razmišljanjima o trudnoći. To je moj savet svim trudnicama. Manite se prenemaganja!


Da li je tvoj suprug od onih muževa koji ne dozvoljavaju trudnici da podignu teži predmet od kašike?


- Vojislav je najbolji muž na svetu. Veoma je brižan, porodičan i trudi se da mi priušti sve. Pre svega mi pruža ogromnu količinu ljubavi, što je za svaku ženu u trudnoći najbitinije jer sam uvek isticala: trudnoća nije samostalno stanje žene, već zajednički poduhvat muškarca i žene.


Ko je birao ime za devojčicu?


- Voja i ja. Dala sam dva predloga: Lea ili Leona, a Voja je izabrao Lea. Simbolika je jasna - da bude neustrašiva lavica koja će svaki izazov prevazići lavovskom snagom. Da bude časna. Da ima svoj kodeks. Da bude lider u svakom smislu.


 

 

makonda-tracker