KRAJ IDILE?

Posle 20 godina više NE ŽIVE ZAJEDNO: Viktorija i Dejvid Bekam stavili TAČKU na LJUBAV? (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Maja

30-06-2018 19:55h
Iskreno nemam pojma kako su do sad funkcionisali, ona luda kao zvonce, te se umokrila, te place, nikad se ne smeje. Iskreno nikad je I nisam videla nasmejanu, mracna bljak!

mira

30-06-2018 20:40h
Bekam izgleda propalo i zabrinuto i sigurno postoji za to neki debeo razlog ? Kako da ne propadne pored žene kao što je Viktorija , ozrači negativno sa slike ! Kakav može biti neko ko ne ume da se nasmeje ?

Matori Kesa

01-07-2018 10:53h
@mira
Greskom minus - e pa ta upisanka je imala srece sto je nije najurio ranije - mada, relno, fudbaler je To !!!

mira

01-07-2018 14:50h
@Matori Kesa
Uvek je bila nametljiva , te ona pevačica , te "modna ikona" , a nije nizašta . Upecao se nesrećnik Bekam na te gluposti , a bio je faca i mogao da bira . I mene čudi kako je sa takvom osobom sastavio dve decenije ? Verovatno onaj sistem , puno odsutan od kuće ?

Maja

30-06-2018 21:18h
Nadam se da nije istina. Meni su oni super par.

Kaligula

01-07-2018 11:12h
Ako, zasluzila jadnica da oseti slobodu, samo je radjala i kuvala po ceo dan
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: