novi glossy

Ceca iskreno o ljubavi: Ne žurim da se zaljubim, lepo mi je ovako

1

Na dan kada je proslavila svoj 45. rođendan, muzička zvezda govori o sreći koju nalazi u deci i porodici, tvrdi da je ostvarila sve što je želela u životu i da veruje da će joj ljubav desiti kad bude trebalo

Svetlana Ceca Ražnatović
Svetlana Ceca Ražnatovićfoto: Damir Dervišagić

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović 14. juna napunila je 45 godina, a tim povodom je tri dana kasnije upriličila rođendansku zabavu za porodicu i prijatelje u jednom restoranu na Novom Beogradu. Za glamurozan parti odabrala je crnu dugu haljinu u kojoj joj je vitka figura došla do izražaja.

 

Među prvima na slavlje je stigao njen naslednik Veljko sa devojkom Bogdanom. On je majci poklonio još jednu pobedu u boks meču koji se odigrao baš na njen divan dan. Ceca nije skrivala raspoloženje i rado je pričala o godinama, poslovnim projektima, rođendanu, pa i o ljubavi. Ponosna i srećna, ispunjena i voljena, slavljenica je radost podelila i za Glossy.

 

Nakon što je pre osamnaest godina ubijen njen suprug Željko Ražnatović Arkan, Ceca se nije odlučila za drugi brak, a za to ima i objašnjenje.


- Ne verujem u slučajnost, kad bude bog rekao da ljubav treba da se desi, desiće se. Ne žurim, lepo mi je i ovako. Probala sam da se udam, udala sam se, videla da mogu, tako da mi to nije neostvarena želja. Imala sam divan brak. Verujem u tu instituciju i dan-danas i poštujem je. Što se mojih ličnih želja tiče, bože moj, mlada sam, ima vremena. Što bi moj sin rekao, imam tek devetnaest. Šalu na stranu, sada želim da uživam u svakom trenutku. Da se posvetim porodici, deci, mojoj publici. Ima toliko lepih stvari u kojima se pronalazim. Leto je i sve je lepo i na radost - zaključuje Ceca, koja je ovog meseca obeležila i trideset godina karijere.

 

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 32. broju magazina Glossy, koji u sredu 20. juna dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Glossy

 

makonda-tracker