DA LI SU SE PROMENILI?

Žene širom sveta su UZDISALE za njima: Ovako danas izgledaju ZAVODNICI iz popularnih serija RUBI i ESMERALDA!

0

Oni su žarili i palili 90-ih u meksičkim hit sapunicama. Žene širom sveta su uzdisale za njima, a ovako danas izgledaju slavni zavodnici

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Fernando Kolunga

 

 

A post shared by Fernando Colunga (@fernandocollunga) on

Fernando Kolunga glumio je dobrodušnog mladog doktora Hoze Armanda koji se zaljubio u slepu Esmeraldu. Fernando danas ima 52 godine i dalje glumi. Bio je u vezama s mnogim kolegicama. Iza sebe ima propali brak, ali poslednjih godina meksički mediji neumoro preispitiju njegovu seksualnost.

 

Eduardo Santamarina

 

 

Eduardo Santamarina bio je glavni zavodnik u seriji Rubi. Osim Rubi, Eduardo je glumio i mladog slikara u kojeg se zaljubila Marisol u istoimenoj hit seriji. On je i dalje velika zvezda u Meksiku. Snima filmove i serije. Njegovo venčanje 2009. godine je izazvalo veliki interes.

 

Pogotovo jer se venčao sa koleginicom Majrin Viljanuevom, takođe zvezdom sapunica. Imaju ćerkicu Huliju. I iako ima 49 godina, Eduardo izgleda dosta starije, pogotovo otkad je pustio sedu bradu.

 

Sebastijan Rulji

 

 

A post shared by Sebastian Rulli (@sebastianrulli) on

 

Sebastijan Rulji je u hit seriji 'Rubi', bio je jedan od ljubavnika kog je glavna junakinja vrtela oko malog prsta. Za Sebastijanom su uzdisale žene širom sveta. Zgodni glumac iza sebe ima propali brak s koleginicom Sesilijom Galjiano. Imaju i osmogodišnjeg sina. Od 2014. je u vezi s koleginicom Anhelikom Bojer.

 

Saul Lisazo

 

 

A post shared by Saul Lisazo (@salisazo) on

Saul Lisazo igrao je uspešnog biznismena Davida Montalva koji se zaljubio u lepu Lorenu u seriji 'Akapulko dušom i telom'. Saul je bio uspešan fudbaler, ali kada ga je povreda naterala da prekine sportsku karijeru postao je model. Time se bavio sve do 1990. kad je počeo da glumi u sapunicama, a u tome je ostao do danas. Saul ima 61 godinu i trenutno je u Rusiji gde bodri Meksiko na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

 

 

makonda-tracker