glossy priča nedelje

Iskra Brajović: RAZVOD nakon dve godine sreće

5

Iako se činilo da je njihov odnos kad su pre osamnaest meseci dobili ćerkicu postao još snažniji, uspešna glumica i njen suprug Siniša Babić odskoro ne žive više pod istim krovom.
 

Iskra Brajović
Iskra Brajovićfoto: Luka Šarac

Glumica Iskra Brajović (30), ćerka glumačkog barda Voje Brajovića, nakon dve godine braka okončala je zajednicu sa Sinišom Babićem (40), saznaje Glossy. Arhitekta i dizajner nedavno je napustio njihov zajednički dom, a Iskra je odlučila da dalje sama odgaja ćerku Ines, koju je donela na svet pre godinu i po dana. Glumica je i na društvenim mrežama izbrisala prezime Babić, kao i njihove zajedničke fotografije. U poslednjim izjavama za medije Iskra je prestala i da pominje supruga.


- Zavidim deci poznatih roditelja koja imaju bolji odnos sa očevima, jer ja ga prosto nemam. Imam legendarnu majku i pre ću reći da sam ćerka legendarne majke, koja me je izvela na put, a ne ćerka legendarnog oca. Sada ću govoriti da sam ja majka legendarne Ines, koja će biti jedna velika faca - rekla je glumica, koja je i sama odrastala bez oca, ali se nada da njen možda i privremeni razlaz sa suprugom neće uticati na njegov odnos sa ćerkom i da će se viđati i voleti.

 

Iskra Brajović
Iskra Brajovićfoto: Foto: Sale

Inače, Iskra i Siniša upoznali su se pre šest godina, a iz velikog prijateljstva tada se rodila ljubav, da bi 2016. sklopili brak. Ubrzo su dobili i ćerku Ines.


- Mi se poznajemo od 2012. godine i mislim da je on od tada imao cilj da me osvoji. Šta god da sam radila u tom periodu, uvek je bio kao neki dobri duh - da se javi, nasmeje me, priča neke zanimljive priče... Kako sam kaže, čim me je video, znao je da će se naša ljubav pretvoriti u ovo što jeste, a ja sam toga postala svesna pre nekoliko meseci. Posle celog dana provedenog s njim shvatila sam da ne mogu da zamislim dan bez njega - govorila je tada glumica, a onda i objasnila zašto je uzela muževljevo prezime.


- Sad sam Iskra Brajović Babić. Za svoje dete biću mama Babić. Važno je da se roditelji isto prezivaju, a to je i nekako znak ljubavi prema suprugu - rekla je Iskra, koja je danas ponovo samo Brajović.
 

Magazin Glossy - svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Glossy

 

 

makonda-tracker