novi glossy

Željko Joksimović: Deca su moj najveći dar

0

Popularni kantautor otkriva svoje emocije uoči hiljaditog susreta s publikom, kaže da uživa dok gleda suprugu Jovanu u prvom redu publike i ističe da je najlepša svaka promena koju su mu u život uneli naslednici.
 

Željko Joksimović
Željko Joksimovićfoto: Marina Lopičić

Dok sitno broji do svog hiljaditog koncerta, koji će 16. juna održati na beogradskom stadionu Tašmajdan, popularni kantautor Željko Joksimović (46) govori o svojim osećanjima i načinu na koji ga najmiliji bodre. Iako ima brojne obaveze, uspešno ih usklađuje s privatnim životom, a sve zahvaljujući razumevanju i podršci svoje supruge Jovane. Ona ga često prati na putovanjima i nastupima po regionu, što je njemu, priznaje, i najvažnije.

 

Glossy: Da li vam znači da vidite suprugu u publici dok pevate?
- Znači mi, naravno. Volim da ona bude poslednja osoba s kojom ću se pozdraviti pre odlaska na binu i prva nakon što se koncert završi.


Glossy: Hoće li vas Mina i Kosta bodriti iz prvih redova ili je sin još mali za dolazak na koncert?
- Mina sigurno dolazi, videćemo da li će Kosta biti umoran. Ako ne bude, biće i on na koncertu.

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 31. broju magazina Glossy, koji u sredu 13. juna dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Glossy

 

makonda-tracker