TAJNA USPEŠNOG SPORTISTE

Najveća MISTERIJA zvezde Svetskog prvenstva u fudbalu: Otkriveno zašto deca Kristijana Ronalda zašto NEMAJU MAJKU!(FOTO)

0

Kristijano je prvo šokirao javnost kad je sa 26 godina objavio da je postao otac, a nedavno je dobio i blizance. Što je još veće iznenađenje, majka dece nikada nije poznata javnosti, evo zašto

Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldofoto: Profimedia

Bilo da mislite da je Kristijano Ronaldo najbolji fudbaler svih vremena ili ne, on nikako nije samo sportska legenda, već globalni brend. Fudbaler koji sam sebe naziva CR7 (po inicijalima i broju na dresu), povećava svoje bogatstvo promocijom na Instagramu, gde ima 106 miliona pratilaca. Često te fotografije prikazuju komičnu i narcisoidnu stranu zvezde koja pozira, a u njegovoj pratnji često su i najpoznatije mlade lepotice.

 

Ipak, u celoj se slici pojavljuju i deca. Ronaldo već mesecima ponosno objavljuje kako je postao otac blizanaca - devojčice Eve i sina Matea. Osim toga, on je pre šest godina prvi put postao otac i sinu dao ime Kristijano Džunior.

 

Postoje bezbrojne spekulacije o tome zašto je 32-godišnji Ronaldo i dalje neženja, tračevi o njegovoj navodnoj homoseksualnoj orijentaciji (uprkos svim prelepim ženama s kojima je viđen) i zašto fudbaler nije otkrio identitet majke njegovih blizanaca?

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker