TRAGEDIJA

Razlog njenog SAMOUBISTA je ON: Supruge poznate modne dizajnerke se obratio javnosti i ŠOKIRAO nekim novim detaljima! (FOTO)

2

Vest da je Kejt Spejd preminula, da se ubila, tačnije obesila crvenom trakom o kvaku sobe u stanu na Menhetnu, potresla je svet.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Situaciju čini još tužnijom činjenica da je u susednoj sobi bio njen muž, koji se sada navodi kao razlog njene odluke, a da ju je pronašla služavka. Iako je Endi Spejd bio njen muž i poslovni partner, nedvosmisleno je bio uzrok njenih problema. Sada je ispričao svoju verziju događaja.

 

Kejt je, prema njegovim rečima, bila najdivnija žena na svetu. U izjavi koju je dostavio medijima navodi da je bila ljubazna i njegov najbolji prijatelj 35 godina.

 

 

 

 

 

 


Moja ćerka i ja smo razoreni ovim gubitkom. Srca su nam slomljena i već nam nedostaje.

Kejt je bolovala od mentalne bolesti, depresije i anksioznosti mnogo godina. Aktivno je tražila pomoć i sarađivala je sa lekarima koji su je lečili. Čuli smo se noć pre, zvučala je srećno. Nije bilo indicija niti nekog zabrinjavajućeg znaka. Ali to je sada jasno, nije bila ona nego strašni demoni njene ličnosti sa kojima se borila.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker