da vam se zavrti u glavi

Bajkovita destinacija za ZALJUBLJENJE MLADENCE: Otkriveno gde su STVARNO Princ Hari i Megan Markl otišli na medeni mesec (FOTO)

0

Premda se pisalo da će se novopečeni mladenci, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, na svoj medeni mjesec uputiti u Afriku ili Kanadu, ako je verovati britanskim medijima, princ Hari i Megan Markl trenutno se odmaraju u romantičnom zdanju iz 13. veka dvorcu Ašford smeštenom u Irskoj

Princ Hari i Megan Markl na venčanju
Princ Hari i Megan Markl na venčanjufoto: Profimedia

Kako je objavio Dejli Mejl, radi se o luksuznom zdanju u kojem noćenje stoji između 600 i 4000 funti, a nalazi se u bajkovitoj irskoj grofoviji Majo.

 

Iako se stalno spekulisalo kako će zaljubljeni par koji je izrekao sudbonosno "da" 19. maja u dvorcu Vindzor, otputovati u egzotičnu Bocvanu ili pak u Kanadu, princ i njegova supruga navodno se odmaraju u Irskoj.

 

 

A post shared by Ashford Castle (@ashfordcastle) on

 

Sve je "zakuvala" meštanka Rejčel Ford koja je objavila na Tviteru kako "prvi put želi da poseti dvorac Ašford, a on je zatvoren za javnost". Što je odmah podstaklo šuškanja da se tamo odmaraju vrlo važni gosti - članovi kraljevske porodice.

 

 

A post shared by Ashford Castle (@ashfordcastle) on

Ovo luksuzno zdanje sa pet zvezdica je omiljeno među poznatima, a upravo tamo se venčao igrač golfa Rori MekIlroj.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker