iskrena

Jelena Kostov progovorila o odnosu sa kolegama: Na estradi ima dosta sujete, a to sam osetila i na svojoj koži

0

Jelena Kostov je posle 9 godina muzičke karijerer snimila svoj prvi album, a nakon promocije progovorila je o sujeti među kolegama na estradnom nebu

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Pevačica Jelena Kostov sinoć je u veoma prijatnom ambijentu upriličila promociju svog albuma prvenca. Punu podršku u tome pružili su joj kolege i prijatelji, koji su prisustvovali događaju.

 

Jelenin album prvenac nosi ime "Moje drugo ja", a primetili smo ko se pojavio, a ko nije od njenih kolega pa je bilo i neizbežno pitanje vezano za sujetu na estradi.

 

foto: Damir Dervišagić

Pošto ima dosta sujete na estradi, čemu svedoče i mnoge njene kolege, pitali smo je čiji saveti su joj bili najveći vetar u leđa u dosadašnjoj karijeri, a s druge strane, ko ju je najviše razočarao.

 

foto: Damir Dervišagić

- Ja iskreno nekad kažem i to što ne treba i mnogo puta sam kritikovana zbog toga, ali ima sujete i naravno da sam je osetila na svojoj koži. Sve ove ljude koje vidite danas, a vidite da ih ima mnogo... Sve govori o tome koliko ja apsolutno nisam nikada bila sujetna niti sam ikada bila ljubomorna na nekog. Nije uopšte kliše ona rečenica da za svakog ima mesta na ovom divnom nebu. Svako gradi karijeru onako kako želi. Ja niti sam se družila niti sam bila u okolini u kojoj su sujetni ljudi - kaže pevačica i dodaje:

 

- Imala bih ja tu svašta nešto da kažem, ali ovo je danas toliko divan dan, toliko ne želim da pričam o tome... Želim samo da se radujem sa svim ovim ljudima koji su došli i da se predivno provedemo, a o tim temama pričaćemo neki drugi dan - zaključuje pevačica.

 

 

 

makonda-tracker