realna

Kim Kardašijan odnela titulu modnog influensera i izjavila: Šokirana sam zbog nagrade, ja sam većinu vremena gola! (FOTO/VIDEO)

0

Kim Kardašijan je postala modni influenser godine na dodeli CFDA nagrade u Njujorku.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovu titulu dobila je od veća američkih modnih dizajnera koji svake godine biraju najuticajniju osobu u svetu u mode, a zbog čuvene rijaliti zvezde uvedena je i nova kategorija - influenser godine, neko ko postavlja i diktira trendove prvenstveno putem društvenih mreža.

 

Pa, verujemo da ako je neko zasLužio ovu nagradu, to svakako jeste Kim, jer voleli je ili mrzeli, jedno je neosporno - ona jeste bog Instagrama, neko ko na nebu društvenih mreža vedri i oblači, posebno kada je reč o modnoj i beauty industriji.

 

Kim je na nagradu došla u stilu antičke boginje, iskombinovavši maksi suknju i krop-top brenda "Rick Owens" u srebrnobeloj boji, a održala je i govor, i to prilično neočekivan.

 

foto: Profimedia

 

Pa, ako ste mislili da je gospođa Kardašijan-Vest glupa, a ni silne količine novca koje je zaradila samo jer diše i hoda ovom zemljom vas nisu uverile u suprotno, možda jedna opaska iz njenog izlaganja hoće.

 

- Šokirana sam zbog nagrade, jer sam ja većinu vremena gola, rekla je ona na početku govora, izazvavši salve smeha i oduševljenja u publici.

Da li je bila prostodušna i iskrena, te pukom srećom duhovita ili pak briljantno sarkastična ne možemo da dokučimo, ali je ovaj komentar svakako zaslužio poštovanje.

 

 

 

makonda-tracker