OČARALA

Ni Kim, ni Niki Minaž, ni Naomi Kembel: Jelena Karleuša nema konkurenciju i to je pokazala ovim STAJLINGOM! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Nena

02-06-2018 18:52h
Bravo Jeco,fenomenalno,treba telo za odelo

zorica

02-06-2018 21:25h
koliko je pametnija kad cuti..

Jelka tandrkaljka telo hrani teljka

02-06-2018 23:35h
nema takve za DR M Petrovic nema nadaleko.

Old

03-06-2018 11:02h
Ovo sto Jelena radi je zaista iscrpljujuce za jednu zenu, ja joj se nekad divim na izdrzljivosti, a nekad se zaista umorim kad samo pomislim koliko vremena ulaze u sve to..konstantna ful sminka, zatezanje u teretani,pracenje trendova,..mislim dati za jednu tasnu ili haljinu par hiljada eura po meni je toliko glupo da cak mislim da se i ti poznati dizajneri cudom cude koliko ljudi mogu biti zavedeni. Jer pazite, najveca istina je da se sve to ne kupuje zbog sebe, nego zbog drugih..da eto neko kaze, pazi one nosi komad od par hiljada eura...i to je sve. Retko danas neko zivi i radi da bi udovoljio sebi, da bi usrecio sebe..dzaba im svi milioni i kamioni
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: