ADVOKAT STEVAN JAKOVLJEVIĆ TVRDI

On je ušao u brak sa OKRUTNOM NAMEROM: Luka Lazukić je isplanirao Nataši da uzme SVE!

3

Stevan Jakovljević tvrdi da je bivši košarkaš čuvao račune iz restorana i svega onoga što je plaćao dok je bio s Bekvalčevom jer je imao za cilj da se razvede i uzme joj deo imovine.

foto: kurir
foto: kurir

Luka Lazukić smišljeno je ušao u brak s Natašom Bekvalac kako bi joj oteo deo imovine, kaže za Kurir advokat Stevan Jakovljević.

 

Nakon što je Kurir objavio račune iz restorana, od avio-karata i uređaja za kuću i kola koje je bivši košarkaš priložio sudu i tražio da mu pevačica za sve to vrati novac, poznati advokat došao je do zaključka da se radi o unapred isplaniranoj prevari.

Definitivno je čovek u brak ušao sa zadatkom da supruzi otme imovinu. To su oni muškarci što se udaju i hoće da otmu sve. Nije to bila iskrena veza, niti bilo šta što ima veze s brakom. Čovek se već pripremao na sve to, ali loše se pripremao - kaže Jakovljević i nastavlja:

 

 

To je ispod svakog nivoa jednog čoveka. Više liči da mu je žena davala novac jer neko ko toliko voli da skuplja te račune, ne skuplja to zbog svojih para nego kako bi kasnije dokazao da je novac njegov. Ne znam ko ga uči da na takav način nešto može da uradi. Zamislite koja je to hrpa dokumenata, imajući u vidu da imate ceđene sokove od po 200 dinara, a da pritom tražite 20 miliona dinara. Kolika je to dokumentacija koja mora sudu da se dostavi? Nema šanse da može da dobije bilo šta što je tražio - kaže Jakovljević.

Stevan se tokom svog tridesetogodišnjeg rada u advokaturi nikada nije susreo sa ovakvim slučajem.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker