potvdrio

Želim da kličete za moju DEVOJKU: Emine potvrdio da se zabavlja za Niki Minaž! (FOTO)

0

"Pozdrav ljudi, koliko vas ovde želi da budem u vezi s Niki Minaž, pitao je reper Eminem svoje fanove prošle nedelje na koncertu na festivalu Boston Koling".

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, muzičarka Niki Minaž nedavno je potvrdila na društvenoj mreži kako je u vezi s kolegom, a sada je i on odlučio javno progovoriti o tome.

Želim da kličete za moju devojku Niki. Draga, biću kod kuće da razrešimo ovo sra*e, kako ćemo dalje s tim", rekao je Eminem. Hiljade obožavatelja je nakon toga počelo da bodri muzičara, a svidelo im se i njegovo pitanje koliko njih hoće da bude u vezi sa reperkom, pa su počeli oduševljeno da vrište.

Čekajte, još jednom da budem siguran kako sam ovo učinio službenim. Koliko ljudi u Bostonu želi da se zabavlja sa Niki Minaž", ponovio je Eminem svoje pitanje. Obožavatelji su opet bodrili repera.

Dođavola, ja isto to želim", rekao je Eminem. Uskoro su fanovi počeli da stavljaju snimak muzičarevog koncerta Minaž na društvenoj mreži, a ona je komentarisala reperove reči.

foto: Profimedia

Smem se kao luda. Činjenica je da je blesav i šašav baš kao i ja. Volim ga puno. Potreban mi je na 'Kraljica' albumu. Tamo će biti naš prvi dejt, u studiju dok ja piljim u tvoje predivne oči, a ti pišeš naše stihove", istaknula je Minaž. Navodni par je odlučio da iskoristi, kako kažu njihovi prijatelji, glasine o vezi da se našale s obožavateljima i dobiju malo pozornosti.

 

makonda-tracker