novi glossy

Ivan Bosiljčić: Žena i dete ne smeju da trpe

0


Naš sve uspešniji glumac govori o važnim jubilejima koji su mu obeležili kraj ove pozorišne sezone, ali i o načinu na koji balansira između posla i porodice.
 

foto: Kurir
foto: Kurir

 

Dva velika jubileja u Pozorištu na Terazijama Ivanu Bosiljčiću naslikala su osmeh na licu. Stoto igranje "Zone Zamfirove", kao i tristoto izvođenje mjuzikla "Cigani leto u nebo" veliki su uspeh za trenutno jednog od najangažovanijih srpskih glumaca, koji pored upečatljive karijere u Srbiji gradi istu takvu i u Rusiji.

 

Iako mu je poslednjih šest meseci život spakovan u kofere, ističe da njegova porodica zbog toga ne ispašta, baš kao ni njegov brak s Jelenom.

 

Glossy: Zbog vaših snimanja i čestog odsustvovanja od kuće, trebalo je sa Jelenine strane dosta podrške i razumevanja. Kako funkcionišete?
- Velika privilegija mog rada na ruskom tržištu jeste da ja ne odsustvujem više od sedam dana iz Srbije, što mi je bitno zbog porodice, ali i zbog pozorišnog repertoara. Filmove koji iziskuju duži boravak od 14 dana ne radim, jer porodica ne sme da trpi. Nikada Jelenu i Ninu nisam doveo u situaciju da čekaju, da nedostajanje toliko poraste da počnemo da se mučimo. Sve dobro balansiramo i posao je u drugom planu.

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 29. broju magazina Glossy, koji u sredu 30. maja dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

foto: Glossy

 

 

 

 

makonda-tracker