oduševile izborom haljina

Ne zna se koja je bila lepša i elegantnija: Naše poznate dame koje su ZABLISTALE na venčanju Anje Stojković (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

H

27-05-2018 21:04h
Karleusa, van svake konkurencije. Jovana uzas, neprivlacna i ruznjikava, Prijovicka je izvukla svoj maksimum obzirom da uvek izgleda jeftino.

Opi

27-05-2018 21:25h
Jelena extra, a onda 10 mesta praznih...Jovanu jos nikad nisam videla u nekom lepom izdanju, ima lis ukus, previse je mrsava, nema nikakve obline pa sve na njoj visi..a frizura, to je tek prica za sebe.

Maki

28-05-2018 09:24h
JK svetski izgleda. Ostali prosek.

Zna se

28-05-2018 10:34h
Verujte da se zna! Ubedljivo JK! Imam 70 godina i ne slušam tu vrstu muzike,ali volim pgledati kako se obuku za pojedine prilike! A Jovana Joksimović da pod hitno promeni stilistu! Ima toliko para, da je šteta kako je na ovom venčanju izgledala!

Vlade

28-05-2018 11:01h
Haha. Ovog puta fotošop ne može JK da pomogne da sakrije veliku pozadinu.

BB

28-05-2018 12:28h
@Vlade
A gde ti vidis pozadiku JK? Zena izgleda odlicno za svoje godine i cinjenicu da je rodila dvoje dece. Ovde je jedna od bolje obucenih, Aleksandra Prijovic me prijatno iznenadila, izgleda veoma dobro dok je ovo mozda i najlosije Jovanino izdanje ikad.

Nevena

29-05-2018 10:59h
Od tri venčanja baš na ovom je rekla sudbonosno Da. A naše estradne zvezde na venčanje došle polugole kao što su i navikle. Ali kad nevesta može polugola u crkvu što ne bi mogle i gošće na veselje. Kad je bal nek je bal.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: