nasilje

Erina snaja progovorila o BATINAMA: Naš brak je bio jako LOŠ a nasilje je bilo i ranije! (FOTO)

0

Jelena Petrović kaže da ju je nevenčani suprug Dragutin i pre maltretirao, ali da je ćutala zbog sina, kao i da joj je u subotu uveče naneo povrede jer ga je zatekla sa drugom ženom.R

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Snajka Ere Ojdanića Jelena Petrović tvrdi da ju je nevenčani suprug Dragutin udario jer ga je u subotu veče uhvatila sa drugom ženom u spavaćoj sobi.

 

Ona kaže da je slučaj odmah prijavila policiji, za razliku odranije, kada je ćutala i krila da trpi njegovo maltretiranje zbog njihovog sina.

Bila sam na poslu, a Dragutin i Era su odvezli dete kod babe i dete u Resnik. Kada sam završila smenu, svratila sam do roditelja. Uspavala sam sina i vratila se kući u Meljak. Kada sam ušla u kuću, imala sam šta da vidim. Dragutin je bio u spavaćoj sobi sa drugom ženom. Htela sam to da snimim mobilnim telefonom kako bih dokaz priložila Centru za socijalni rad. Međutim, nastao je haos. Dok su njih dvoje silazili niz stepenice, ja sam ih snimala i kretala sam se ka kapiji. Oboje su me vređali, a ona mi se podsmevala. Dragutin me je udario na kapiji i telefon mi je ispao iz ruke. Odgurnuo me je, pala sam na pod i udarila rukom o zid. Odmah sam pozvala policiju, a nakon toga sam završila u Urgentnom. Za sve što pričam imam i dokaze - tvrdi Erina snajka.

 

A post shared by Andrija Era Ojdanic (@andrijaera) on

 

Ona kaže da je Dragutin pokazivao agresiju i ranije, da je dovodio ljubavnice u kuću i da nikad nije želeo da se oženi njom iako su 12 godina živeli zajedno.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker