novi glossy

Jelena Bačić Alimpić otvorila dušu: Bila sam omalovažavana i blaćena

0

Ima već nekoliko godina kako je Jelena Bačić Alimpić svoju televizijsku karijeru zamenila poslom pisca. 
 

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

 

Njena najnovija knjiga "Kofer iz Berlina" pronašla je put do čitalaca odmah po objavljivanju, a autorka je u znak zahvalnosti upriličila promociju ovog romana na kojoj je okupila prijatelje, kolege, saradnike, ali i porodicu. Za Glossy Jelena govori o tome šta je sve morala da proživi na putu ka uspehu.

 

- Svašta sam proživela. Mnogo toga bih mogla da izdvojim. Najgore je bilo kad sam doživela bol zbog gubitka oca, ali bolela me je i svaka suza moje dece. Bilo je i trenutaka kada su me omalovažavali, nipodaštavali, blatili, iako sam milionima svetlosnih godina bila udaljena od tih spekulacija, jer sam živela povučen život s porodicom u svom lepom i mirnom gradu. Lepi trenuci koje bih izdvojila jesu svaka Nova godina, rođendani moje dece, njihovo zdravlje i sreća. Svom suprugu dugujem zahvalnost jer je uvek bio uz mene, čuvao mi leđa i nijednog trenutka nije poklekao. On je predsednik suda, čovek koji se ne eksponira. A o meni su pisali i govorili svašta. Svaki put bi mi prišao s leđa, zaglio me i rekao: "Sve će se ovo zvati juče". Nikada se nije mešao ni u jednu moju odluku. Bio je tu da me podrži - priča Jelena i otkriva tajnu uspešnog braka sa suprugom Miroslavom Alimpićem.

 

 

 

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Naslovna

 

makonda-tracker