GDE JOJ JE PAMET?

Megan i Kejt mu nisu odolele ali jedna dama mu je rekla odlučno NE: Evo ko je odbio da pleše sa Džordžom Klunijem na kraljevskom venčanju (FOTO)

0

Nakon što su novopečeni supružnici otplesali prvi ples uz pesmu Vitni Hjuston podijum je preuzeo holivudski zavodnik Džordž Kluni i pokazao svima kako se to radi

foto: Reuters / Pool
foto: Reuters / Pool

Nakon višenedeljnog iščekivanja, kraljevsko venčanje godine napokon je iza nas. Venčanica Megan Markl, zaljubljeni pogled princa Harija, ali i malena princeza Šarlot koja je bila u centru pažnje, teme su o kojima su pisali svi mediji.

 

Ali za razliku od stvari koje su viđene u direktnom televizijskom prenosu, ono što mnogo više zanima javnost su detalji s prijema koji je u Frogmor Hausu organizovao otac mladoženje, princ Čarls.

 

Naime, tamo su kamere, mobilni telefoni i fotoaparati bili strogo zabranjeni, zato nema dokaza o tome šta se događalo. Ali zato malo-pomalo u javnost dospe poneka zanimljivost.

 

 

 

Osim toga što su se posluživali kokteli pod nazivom "When Harry Met Meghan" (Kada je Hari upoznao Megan), od đumbira i ruma, koji su aludirali na to da je mladoženja crvenokos, zvanice su se rasplesale uz hitove koje je puštao didžej Sem Totoli, koji je već bio zadužen za muziku na venčanju Pipe Midlton. Novopečeni supružnici Megan i Hari su prvi bračni ples otplesali uz pesmu Vitni Hjuston "I Wanna Dance With Somebody".

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker