glossy news

Jelena Karleuša rasplakala mnoge: Divna je bila i ostala NAJSVETLIJA tačka u mom životu (FOTO)

3

Zvezda šou-biznisa Jelena Karleuša na primeru svoje majke danas podiže naslednice Atinu i Niku. Potpuno je sigurna u ispravnost svojih principa, na kojima ih uči da postanu zrele ličnosti.
 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

G: Koliko je vašim ćerkama teško što su deca slavnih roditelja?
- Atina i Nika su ponosne na mamu i tatu. Imaju sve, ali zato što su vredne i lepo vaspitane, najbolje u školi. Zaslužile su. Skromne su, učtive i stidljive, a to što su im roditelji slavni sasvim im je obična stvar. Idu u privatnu školu, jer sam želela da ih zaštitim dečje surovosti u državnim školama kroz koju sam ja prošla. Imam vaspitne metode kojima ih čeličim i pravim od njih jake i stabilne ličnosti.


G: Postavljaju li vam pitanja na koja nemate odgovor?
- Ima ih raznih, od toga šta je to Bog, do onog zašto se tata i ja ne prezivamo isto. Njih dve su šou! Toliko su duhovite i zabavne da se moji prijatelji utrkuju ko će pre da se igra sa njima. One su lek za dušu, svojim dečjim šarmom

osvajaju sve.

 

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

 


G: Jeste li vi patili što ste dete razvedenih roditelja?
- Odrasla sam sa majkom, tetkom i bakom. Znači, sve same žene. Jake žene, žene borci i lavice. Otac mi nikada nije predstavljao autoritet, samo majka. On je više bio tu da me odvede negde, kupi mi, da mi džeparac, ali Divna je bila i ostala najsvetlija i najčistija tačka u mom životu. Žena koja mi je usadila osećaj za čestitost, pravdu, za rad i red. Kasnije, u ocu sam imala veliki uzor kada je reč o hrabrosti, ispravnosti i nepokolebljivom stavu da se protiv lošeg treba boriti bez kompromisa, bez obzira na posledice i lični interes. Ponosna sam na njega i na njegovu ulogu u srpskom društvu i zakonu. On je svetla tačka u novijoj istoriji Srbije, čovek koji je hapsio najgore zlikovce, sve do ubica našeg premijera. Bili smo kao porodica pod velikim pritiskom, životi su nam stalno bili ugroženi jer je mafija pretila i njemu i svima nama. Ali uspeo je da izađe iz tog kovitlaca najmračnijeg doba Srbije živ i zdrav. I što je najvažnije - čistog obraza, kog kriminalci nisu uspeli da kupe i uprljaju.
 

makonda-tracker