OBIČNA HALJINA

Od nje se očekivalo mnogo više: Pipa Midlton razočarala STAJLINGOM na kraljevskom venčanju (FOTO)

0

Pipu Midlton javnost nema prilike često da vidi na društvenim događanjima

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mlađa sestra vojvotkinje od Kembridža, Pipa Midlton uvek je sjajno doterana i gotovo nikada ne greši kada je moda u pitanju. Ali, za venčanje princa Harija i Megan Markl je odabrala haljinu koja se javnosti nikako nije dopala.

 

Pipu Midlton javnost nema prilike često da vidi na društvenim događanjima prepunim fotoreportera i novinara. Zato je venčanje princa Harija i Megan Markl bila posebna prilika i za to.

 

foto: Profimedia

 

Trudna Pipa stigla je u društvu supruga Džejmsa Metjusa sa kojim u oktobru iščekuje svoje prvo dete. Supružnici su u kapelu Sent Džorža stigli odmah nakon Pipinih roditelja, Kerol i Majkla Midltona, a ono što je svima brzo zapelo za oko je nespretan stajling inače uvek doterane Pipe.

 

 

 

 

34-godišnjakinja je obukla midi haljinu dugih rukava u mint nijansi sa svetlim cvetnim dezenom koju potpisuje brend The Fold, a kom su inače verne njena starija sestra Kejt Midltonkao i brojne druge zvezde i pripadnice visokog društva.

 

foto: Profimedia

Iako je sestra vojvotkinje od Kembridža inače uvek sjajno doterana ovoga puta nije izabrala najsrećniji dezen haljine zbog čeka je brzo postala viralni hit.

 

 

makonda-tracker