glossy intervju

Marija Šerifović o roditeljstvu: Vidim sebe kao majku ćerke i sina (FOTO)

0

Uoči velikog koncerta u Areni, pop zvezda otkriva da uskoro želi da se potpuno preseli u Ameriku i da je vreme da se ostvari u ulozi roditelja, jer može da se zamisli i pored sina, ali i kraj ćerke.

foto: glossy
foto: glossy

U životu naše jedine pobednice na Evrosongu, Marije Šerifović, trenutno je sve posloženo tako da u potpunosti može da se posveti pripremama za veliki koncert u Beogradskoj areni koji je zakazan za 24. maj. Nije zaljubljena, a u suprotnom bi, kako kaže, takve emocije umele da je ometu u realizaciji svih iznenađenja koja sprema publici.

 

Srećna je i zbog činjenice što će ovaj njen poslovni poduhvat učiniti da na jednom mestu posle dosta vremena bude sa oba roditelja, jer su oni godinama bili u lošim odnosima. Okružena takvom atmosferom, Marija otkriva da su joj tridesete donele jasnu želju o majčinstvu, pa priželjkuje da joj se uskoro desi. Ali sve to posle velikih koncerata u našoj prestonici i Sarajevu.


Glossy: Prošlo je osam godina od prethodnog koncerta u Areni. Koliko ste se od tada promenili?
- Sve se promenilo. Promenila sam se ja, ali i moja muzika. Samo se publika nije promenila. Oni su bili uz mene i tada i sada. Koncert će po svemu biti drugačiji. Zrelija sam, spremnija u mogućnosti da mnogo više uložim nego tada. Obećavam velika iznenađenja.


Glossy: Osećate li tremu uoči izlaska na scenu?
- Ima malo treme pred sve velike koncerte, ali sada se osećam spremnijom nego ikad. Da budem iskrena, samo čekam da prođe ovih nekoliko dana koliko je ostalo do koncerta, da prođu pres konferencije, kampanja, probe, da stanem na scenu i da razbijem. Jer tu sam najbolja, to je moj teren.


Glossy: Vodite li neki drugačiji način života kao pripremu pred nastup?
- Dva dana pred koncert biću potpuno izolovana. Poslednja dva meseca sam bila na režimu ishrane kod Ane Petrović, pokušala sam i da sredim bioritam i spavanje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker