ZBOG BOLESTI

Poznati srpski voditelj otkrio TUŽNU istinu: Želimo još dece ali ta želja će ostati neostvarena (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

BATAN

09-05-2018 12:31h
MA OSTVARIĆE TI SE ŽELJA,PA JA SAM TU PRIJATELJU MOJ. SAMO RECI KOLIKO DECE ŽELIŠ.

Nije teško biti fin

09-05-2018 23:05h
@BATAN
Da li si takav samo danas ili i inače. Kakve su ti misli takav ti je i život.

Sladak život

09-05-2018 19:24h
I kod mene je slično ali ono što ne mogu da promenim moram da prihvatim. Šta možemo kad nam se tako desilo. Idemo dalje...

zasto da ne

09-05-2018 20:47h
@Sladak život
Imam puno prijatelja koji pored svoje dece imaju po jedno ili dvoje usvojene dece, decu nerazdvajaju, a kuca je puna radosti.

Deca su ukras sveta

09-05-2018 20:41h
Mi koji želimo ne možemo a koji mogu neće ili ne žele takav je život. Supruga i ja imamo jedno dete sa dijabetesom tip 1 a mogu da zamislim kako je vama sa dvoje. Nije lako ali je to tako. Neke stvrari ne možemo promeniti ali ono što možemo je da olakšamo život našoj deci koja imaju dijabetes tip 1 i da im poboljšamo regulisanje i kontrolu šećera u krvi preko senzora free stayle libre ili nekih drugih koje bi dobijali umesto trakica preko recepta kao u Hrvatskoj. Možda bi trebalo malo više da se o tome piše.

Doris

10-05-2018 11:03h
Pre 5 godina sam se suocila sa istom bolescu kao I Deki bila sam godinama na jakim hemoterapijama I zracenju ali sam uspela da se izvucem I da rodim jos jednu prelepu devojcicu bitna danas sam zdrava zena bitna je zelja za zivotom!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: