kao porodica se dogovorili

Šokantna ODLUKA Jovane i Saleta Tropika: Zbog dece smo to uradili...(FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Daki

09-05-2018 09:44h
Koliko on radi čudi me da je nešto nazidjivao, pa dozvole itd. a tako veliki prostor mogao i da kupi kao mnoge njegove kolege.

Shokantno

09-05-2018 10:05h
Kakav šok! Ne mogu da dođem sebi!

Makiš

09-05-2018 10:29h
Sale čovek lepo gradi svoju karijeru, nastupa a ova Jovana lencov težak. Uvek su mi njihove ličnosti bile nespojive, ma totalne suprotnosti. Nije ni čudno što je on vara, a ona trpi i ćuti jer zavisi od njegove love mada ga jedno vreme bila i napustila i otišla kod roditelja pa su to posle kao sredili naravno drugom
trudnoćom.

ajjj

09-05-2018 11:09h
@Makiš
Malo smo pakosni i zli???...Ali ok je kad samo to mozes...

Tata

09-05-2018 13:55h
@ajjj
@ajjj Da li se tebi komentar svidja ili ne to je nebitno, bitno da sve što piše u komentaru je istina.

To sto zena ne radi

09-05-2018 17:56h
@Makiš
ne znaci da je lenja. Jednostavno se posvetila porodici i to je sigurno dogovor izmedju njih. Da nastupa pisali bi ste kako skita a zapostavlja decu.
Ko smo mi da im sudimo!?
Svako radi kako najbolje zna, njihov zivot - njihova stvar.
A tebe treba da je sramota, nije tebi lako da zivis sa toliko pakosti i zlobe u sebi.

Suzana

10-05-2018 14:03h
Pa ja sam šokirana ovom šokantnom vešću!

veki

11-05-2018 21:16h
Evo ja pala na dupe od soka.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: