NIJE SMELA OVO SEBI DA DOZVOLI

Modna greška koja se ne prašta: Anastasiju Ražnatović napali fanove! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Sasa

30-04-2018 20:23h
Meni se dopada.I moja generacija je nosila crne pantalone,helanke ili sto god sa belim pstikama.Super

L.O.L.

30-04-2018 20:53h
Naravno da su crne čarape i bijele patike tako da noge izgledaju duže a stopala manja, a posebno na fotografijama, pa razmislite malo!!

Milan

30-04-2018 23:00h
Takva devojka ne moze nista da pogresi. Na njoj sve lepo stoji bilo sta da obuce..

Milan

30-04-2018 23:04h
Jesu bele patike i crne carape ali su zato crne pantalone i crne carape. Bilo sta da obuce na njoj lepo stoji.

Nina

01-05-2018 03:41h
U ovoj kombinaciji apsolutno se slaze; crne pantalone koza crne carape bele patike

Mila

01-05-2018 16:24h
Kao mama, vise me brine sto je posla bez bluze na put. Uredna majica bi bila ok umesto mrezice..A ono sto me vise sekira je sto od plasticnih operacija vise ne lici na sebe..Pa se pitamo posle na koga lice tek rodjena deca...T je vrzino kolo valjda, prepravlja se i dopravlja majka, evo cerka, pa ce unuce..Samo nek pozive hirurzi plasticari !!! Carape ko carape..
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: