divan dan

Danas je napunila 37 godina a pre 10 je bukvalno prorekla svoj ŽIVOT: Ovo je rečenica koju je Jovana Joksimović izgovorila i nije ni slutila šta će se desiti (FOTO)

2

Voditeljka Jovana Joksimović danas je napunila 37 godina, a na malim ekranima je prisutna punih 17 godina.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

 

Od samog početka njene karijere i privatan život lepe voditeljke privlačio je veliku pažnju javnosti.

 

Jovana je čitavog života hrabro grabila ka svojim ciljevima, kako na profesionalnom tako i na privatnom planu, a pojedina dešavanja u svom životu predvidela je još pre čitavu deceniju.


Ona je karijeru započela na BK televiziji 2001. godine, gde je radila sve do 2005, gde je stekla veliku popularnost.

 

 

Pre tačno deset godina, Jovana je u jednom od intervjua otvoreno govorila o svojoj želji da zasnuje porodicu. Iako je priznala da u tom trenutku nije smatrala da je dovoljno zrela za majčinstvo, voditeljka je izjavila da je sigurna da će njeno prvo dete biti sin.

 

 

 

 

Verujem da nisam mentalno zrela da podižem dete. Mada, srećna sam kada pomislim da ću jednog dana biti majka. Sigurna sam da ću prvo dobiti dečaka, koga ću vaspitavati da bude obrazovan i dobar čovek", rekla je Jovana 2008. godine.

 

Nije ni slutila da će joj se iste godine život okrenuti za 180 stepeni. Nakon što je zajedno sa Željkom Joksimovićem vodila Evroviziju održanu u Beogradu, planula je ljubav između nje i popularnog kantautora. Venčali su se na Maldivima 2012. godine, na intimnoj i romantičnoj ceremoniji.


Iste godine, Joksimovići su sklopili crkveni brak u Beogradu i organizovali svadbu kojoj je prisustvovao veliki broj zvanica iz javnog života Srbije.

 

 

makonda-tracker