MALO KO MOŽE DA POVERUJE

Nataša se sekla a mene je TUKLA: Luka Lazukić izneo šokantne detalje o pevačici (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

njen psiholoski profil

25-04-2018 18:15h
Meni je njegova prica mnooogo logicnija.

verujem mu i pre ove izjave

25-04-2018 18:19h
Mislim da Luka jos nije izneo sve svoje adute. Nadam se da hoce ako bude bilo potrebno. Ne zbog mene ili medija, vec zbog istine.

NS

25-04-2018 18:25h
Nata se ufurala u svoju novu ulogu u nadi da ce ljudi pasti na njene dramaticne izjave uz horsku pomoc porodice i medija. E, ja to vidim drugacija i od pocetka vise verujem Luki. JEDINO je bitno da se dodje do prave istine! Uz dobru volju i malo razuma verujem da nece biti tesko.

penzionerka

25-04-2018 18:28h
Ne radi se o tome da verujem Luki, ali je meni od pocetka sve licilo na ovu njegovu izjavu. Dakle, verujem njemu!

pilence

25-04-2018 20:21h
Prvo nikako da se dođe do istine ko je koga napao . Sve govori da je Luka u pravu i da ga je Nataša napala dok je spavao . Verujem da je bila alhoholisana i nije sebe mogla da kontroliše već je počela da ga zlostavlja a on se branio . Ovo nije prvi put da se ona iživljava a porodica je tretirala kao sveticu da svašta može da radi . Puna podrška Luki a mogi ga optužuju i ako neznaju pravo događanje šta je te noći bilo .

Jelena

26-04-2018 11:09h
@pilence
bitno da ti znas sta je bilo:-) jadan Luka, evo dusa mi se kida:-) samo nek se onda skloni sto pre od takve zle zene:-)

Lena

25-04-2018 22:39h
Aha njen napad na Lazukica moze da se poredi sa napadom papagaja na nilskog konja. Po kilazi tako i izgledaju. Drugo koja svadba na IBICI pa tamo niko od njihove familije nije bio, to je bilo neka vrsta filmskog vencanja pop, sampanjac, mlada i mladozenja. Ma on je opasan lazov i manipulator.

Dragana

26-04-2018 07:16h
Ako nije kriv što je pobegao iz kuće.Da ga ne istuče žena od 50 Kg.Ha Ha

Lukica

26-04-2018 19:17h
Luko, ne daj se! Ne daj da te nestabilna zena manipulise!

Pedja971

28-04-2018 00:55h
Nasilje u porodici je za svaku osudu,ali ovde nešto nije u redu.
Nataša je često menjala partnere iliti muževe. Ok. To nije problem,ali se postavlja pitanje-zašto? Zar je moguće da nijedan od njih nije valjao a stalno je govorila kako želi porodicu,mir. Da nije problem u njoj?Ova priča ima dve strane. Nataša nijednom nije dala intervju a mi sve znamo. Svi oko nje pričaju sve,samo ona ćuti. I Luka i ona mi već iskaču iz frižidera.
Luka je sigurno negde zeznuo ali nisam siguran da je cela ta priča baš takva.
Videćemo,vreme će pokazati.Iako mi iskaču iz frižidera,živo me interesuje kako će se ovo završiti jer priča oko Luke je prosta ali priča oko Nataše nije.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: