sve je iznenadilo

Detalji porođaja Kejt Midlton: Sve interesuje koliko je koštala privatna bolnica i šta joj se dešava sa stomakom (FOTO)

0

Vojvotkinja od Kembridža odlučila je da treće dete donese na svet u privatnoj bolnici u Londonu, a od cene porođaja zavrteće vam se u glavi.

 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Pored toga, veliki broj Britanaca iznenađen je što Kejt izgleda tako dobro svega nekoliko sati nakon dolaska drugog sina.

 

Iako se na prvim fotkama koje su dopele u javnost činilo da je Kejt Midlton istog dana kad se porodila povratila nekadašnju liniju, ispostavilo se da je u pitanju bio samo ugao pod kojim su je fotografisali. Na narednim fotkama vidljiv je poveći stomak, kog će se, ako je suditi po njene prethodne dve trudnoće, rešiti u rekordnom roku.

 

foto: Profimedia

Kako strani mediji izveštavaju, porođaj i odsedanje u "Sent Meri" bolnici kraljevsku porodicu koštao je preko 6.500 evra, dok je supruga Princa Vilijama imala na raspolaganju sve što je poželela.

Njihova Kraljevska Visočanstva bi volela da se zahvale svim zaposlenima u bolnici za negu i tretman koje su uživali - navodi se, između ostalog, na zvaničnoj Tviter stranici britanske palate, koja je, na iznenađenje mnogih, porođaj pratila do detalja.

 

Iako se o tome odavno spekuliše, poznati par još uvek nije odabrao ime za sina, a odluku o istom trebalo bi da saopšte u narednih nekoliko dana.

 

makonda-tracker