HOĆE STO PRE DA SE RAZVEDE

Advokati spremili oštre optužbe: Počinje PRAVNA BORBA Nataše i Luke (FOTO)

3

Osim Nataše Bekvalac i Luke Lazukića u Prvom osnovnom tužilaštvu biće saslušana i dadilja J. M. koja je kobne noći čuvala njihovu ćerkicu Katju u stanu gde se sve odigralo.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Priča o nasilju nad srpskom pevačicom koju je pretukao suprug Luka Lazukić, od sutra će biti pravno procesuirana. Nakon što su u policiji oboje izneli svoju stranu priče, a Nataša priložila i lekarske izveštaje o povredama, njih dvoje će svoje iskaze ponoviti sutra u tužilaštvu.

 

Kako saznajemo, advokati već danima razgovaraju sa pevačicom kako bi pred tužiocem Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu dala kompletnu sliku noći kada ju je suprug napao i naneo povrede.

Nataša još uvek nije stigla da se oporavi od svega što joj se dogodilo jer iznova prepričava noć kada je probudila Luku zbog ljubavnih poruka koje mu je našla u telefonu, nakon čega ju je pretukao. Iako je to iscrpljuje i svaki put iznova plače i proživljava to, advokati danima pokušavaju da je ubede da mora da bude jaka kako bi sutra u tužilaštvu ispričala svaki detalj, jer od toga zavisi dalji postupak - kaže naš izvor blizak pevačici i dodaje da je Nataša u još gorem psihičkim stanju sada nego pre sedam dana kada je čitava situacija još bila sveža:

 

 

 

Nataša je tada bila u šoku i nije znala šta ju je snašlo, a sada polako dolazi sebi i postaje svesna šta joj je sve Lazukić uradio. Tek sada shvata da su bile tačne priče koje je o njemu slušala, a koje je joj je, između ostalih, ispričao i njen otac Dragoljub. Shvata da je mogla sve da izgubi od nekretnina da je samo još koji mesec ostala u braku. Na sve to ne može da veruje da je živela sa čovekom koji je nekoliko dana nakon što ju je pretukao dao intervju u kojem sve negira, iako su povrede po njenom telu vidljive.

Nakon što tužilaštvo prikupi iskaze, biće doneta odluka da li će biti podignuta optužnica, što advokat Nemanja Vlček ne dovodi u pitanje.

 

 

foto: Zorana Jevtić

Očekujem da će tužilaštvo nakon prikupljenih dokaza preduzeti krivično gonjenje protiv Luke Lazukića za krivično delo nasilje u porodici. Smatram da postoji dovoljno dokaza da je to krivično delo izvršeno. Očekujem da će svi nadležni organi države Srbije postupiti po zakonu koji je u ovom slučaju veoma jasan - kaže za "Blic" Natašin advokat. Tužilaštvo će pribaviti i medicinsko veštačenje i izveštaj od Centra za socijalni rad, kako bi se utvrdilo da li je kod ovog para i ranije bilo slučajeva nasilja. Podsećanja radi, Luka je u noći između 13. i 14. aprila došao u porodični dom i legao u dnevnu sobu. Nakon što ga je Nataša probudila da joj objasni prepisku sa drugom ženom koju je pronašla u njegovom telefonu, on ju je pretukao.

 

makonda-tracker