novi Glossy

Zvonko Marković: Kako sam smršao 75 kilograma

0

Dok se sprema za novu reviju u godini kad obeležava dve decenije rada, naš poznati modni dizajner otvara vrata svog novobeogradskog doma, u kojem je osmislio kolekcije koje su ga povele u svet.
 

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Najveći deo ideja koje je naš uspešni modni dizajner Zvonko Marković (43) utkao u svoje kreacije dobio je u svom domu. Bez papira i olovke, daleko od opipljivih nacrta, njegova mašta najproduktivnija je u spavaćoj sobi. Upravo te ideje pretvarale su se u dela i danas je ponosan na svoje dve decenije rada. Dok se sprema za učešće na Serbija fešn viku, Zvonko je pun utisaka iz Njujorka, gde je živeo poslednje dve godine. Iako njegovo putešestvije po inostranstvu ovim nije završeno, njegova novobeogradska baza ostaje mesto gde će uvek puniti baterije po povratku u rodni grad.

 

 

 

Naime, on je za devet meseci uspeo da smrša 75 kilograma.


- Lako se ugojim, ali umem i da skinem kilažu. Bilo je tu mnogo rada i odricanja. Možda mi je energija Njujorka i dala dodatnu snagu da izdržim. Srećna okolnost je ta što je u Americi sva hrana slatka, a ja slatko ne volim. S druge strane, Njujork je grad mladih i lepih ljudi koji drže do sebe, pa je tamo biti ružan gotovo nekulturno - zaključuje Zvonko.
 

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Glossy

 

makonda-tracker