Glossy PRIČA NEDELJE

Jelena Petković o majčinstvu: Maša je moja najveća radost

0

Poznata voditeljka opisuje na koji način je proslavila prvi rođendan svoje naslednice i navodi da je njen dolazak na svet život cele porodice promenio iz korena.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Retko koja prilika može da razneži i uveseli čoveka kao dečji rođendan. U takvoj atmosferi, poznata voditeljka televizije Hepi Jelena Petković obeležila je divan dan svojoj naslednici Maši, koja je prošlog četvrtka, 5. aprila, napunila godinu dana.


- Prezadovoljna sam kako je sve ispalo jer sam brinula da nešto ne fali. Želela sam da svi gosti budu zadovoljni i da im bude lepo. Imala sam malu tremu i tek kada se sve završilo, shvatila sam da se nisam slikala s kumovima i prijateljima, jer sam non-stop trčala po igraonici. U toj jurnjavi nisam stigla da napravim nijednu porodičnu fotografiju sa ćerkom i suprugom. Imamo samo jednu fotografiju dok je naša ćerka duvala svećice.

 

foto: Dragana Udovičić

Za mene je ćerkin divan dan bio veoma bitan i najvažnije mi je bilo da se moji prijatelji, rodbina i porodica osećaju lepo. Mašu sam mnogo želela, ona je moja najveća radost, najdragoceniji poklon i najveći uspeh koji sam postigla. Zato taj dan i ne mogu rečima da opišem - priča voditeljka, koja je učinila da tog dana njihovi gosti uživaju u bogatom slanom posluženju i kolačima, dok je za najmlađe bila organizovana animacija "Maša i Medved"

 

foto: Dragana Udovičić

Mašini drugari sjajno su se proveli. To je ono što sam želela. Moja ćerka možda neće upamtiti ovaj dan, ali će joj ostati jedna divna uspomena. Ona je divna devojčica i želela sam da je učinim srećnom. Njoj je sve bilo zanimljivo i ispratila je svaki detalj. Dobila je i dosta poklona. Koliko god da joj se spavalo uveče kada smo došli kući, gledala šta je sve dobila. Stavila sam je na pod i ona je otvarala kese. To mi je bilo preslatko, a naročito se obradovala muzičkim igračkama. Inače, moram da kažem da mi je ova godina veoma brzo prošla. Najsrećnija sam što je Mašino rođenje znatno popravilo i zdravstveno stanje moje mame. Nisam mogla da verujem da nečije stanje tako drastično može da se promeni, da su čak i doktori bili u čudu kad je stala na noge, što i meni mnogo znači - opisuje Jelena, srećna i zbog činjenice što njena naslednica već ima brata i sestru po ocu, koji su takođe prisustvovali rođendanu.

 

foto: Dragana Udovičić

Vezani su jedno za drugo, a Maša im se uvek obraduje kada ih vidi. To je zaista jedna velika ljubav. Inače, moj suprug dosta radi, ali je uvek tu da mi pomogne kad zatreba. I meni je ponekad žao što toliko radim, posebno sada kada je moja Maša najzanimljivija. Zato želim i potrudiću se da joj se maksimalno posvetim. Ništa u životu mi neće biti teško, ni da radim noću, samo da budem s njom danju. Posvetila sam joj život, a ona je sve promenila svojim dolaskom na svet - zaključuje Jelena.

 

Magazin Glossy - svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Glossy

 

 

 

 

makonda-tracker