DONELA ODLUKU

Još jedan dama koja beži iz grada: Stoja se preselila u selo (FOTO)

0

Dok mnoge pevačice spas od estrade, pronalaze u skupim putovanjima i šopingu, folk zvezda Stoja Novaković svoj mir pronašla je u svom rodnom selu Perlezu.

foto: Daktilo
foto: Daktilo

Iako je folkerka davno napustila svoj zavičaj, srce joj ostalo u Perlezu, te poslednjih godina više tamo boravi nego u Beogradu sa svojim mužem, uspešnim arhitektom Igorom Jovanovićem.

Stoja obožava svoj ranč u Perlezu. Tamo uglavnom provodi vreme preko nedelje. Jedino ako ima neka snimanja, ona je u Beogradu, vikendom putuje na nastupe. Međutim, čim sleti na aerodrom, ona beži tamo. Ne voli grad uopšte", otkriva izvor blizak pevačici i dodaje:

 

A post shared by stoja (@stojainstitucija) on

Pored toga što se tamo oseća kao svoj na svome, njoj neizmerno prijaju mir i spokoj koje nosi malo mesto iz kojeg je potekla, te samo tamo može da napuni baterije za sve izazove koje nosi njen posao. To seosko imanje je spasava od ludila koje vlada na estradi, od stresnog i napornog posla jedne pevačice. Stalna putovanja, snimanja, treba to podneti, a ona to ovako radi. Često ume da kaže da bi poludela da joj nema njenog sela, gde pobegne od brzog i ludog života u gradu", kaže izvor.

 

 

 

Nakon smrti roditelja Stoja je porodičnu kuću renovirala i od nje napravila pravu oazu mira. Stoja svoj ranč, koji je od srpske prestonice udaljen svega 40-ak kilometara, na otprilike pola puta između Beograda i Zrenjanina, ne voli da pokazuje u javnosti. Tek ponekad okači na društvene mreže poneku fotografiju, i to iz dvorišta, jer unutrašnjost kuće čuva samo za sebe.

 

 

makonda-tracker