čudno?

Sestra Luke Lazukića se oglasila: ČUDNA poruka koju je uputila Nataši sve je zabrinula (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

Ja

15-04-2018 19:40h
Kad tu sestru neko bude udario pesnicom u glavu, onda neka to pripise karmi!

Mali Marko

15-04-2018 21:20h
@Ja
Ajde ne preterujmo, KARMA je kad telefon pijanog muža koji spava otvoriš u gluvo doba noći, pa ga saletiš pospanog i mamurnog. Ostavimo to nadležnima da reše. Mislim da se posle ove akcije kao STOP NASILJU neke osobe pokušavaju rešiti neke druge i na pravdi boga. A onda kao nema nasilja nad muškarcima, sve same majaka Tereze, samo se muškarci nisu još osvestili ili ih je sramota. No vremenom će se igrati sa nerešenim rezultatom.

Mini

15-04-2018 21:20h
Bolesna kao i brat joj

Mali Marko

15-04-2018 21:27h
Nešto ne vidim da je post naslovljen nekome, stavite naočare ili posetite oftalmologa pa kad to pronađete uvečajte da bi čitaoci to videli. No novinarska mašta-izmišlja svašta!
Znam ovo neće ići među komentare, ali samo da znate da je vreme da se bavite činjenicama Műnchauseni

Coka

15-04-2018 21:36h
...i prema sestri je ispao dzukac

istinka

16-04-2018 23:38h
@Coka
Mozda Nata ne zeli vise da bude u braku iz finansijskih razloga,pa zeli da ga se oslobodi.Ovako je najbolje,pa iscenira svadju,dobije cusku jer je trazila,a muz joj nije pedercic da moze da ga vrti,pa ni to nije dosta vec ga se plasi zbog oruzja.Jadna mnogo je naivna,svakog muza navede na alkoholizam i na propast.Muskarci cuvajte se zena koje se prenemazu

sta je pisac hteo

15-04-2018 21:57h
Ma sestra pobrkala loncice. To, da li je ona prevarila bivseg muza pa joj se sad vraca nema nikakav dodir sa nasiljem, niti isto opravdava.

karma

15-04-2018 22:55h
bato kad su takvom prometu kao sto je ova fizicki nedorasla i nerazvijena a psihicki rasturena istrosena i telesno izlizana mora da se desi i JEDAN NALET. Drago nam je . Ne moze da se j drugi u gavu bez da sam nadrljas.

mara

17-04-2018 15:20h
@karma
kakav si ti izlizani genije... najteže je onima koji mržnju u srcu nose, nikada srećni ne mogu biti...

stolar

16-04-2018 01:02h
ja sam za stop nasilju nema veze dal se udara nata ili luka, nije to ni lepo
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: