Glossy PRIČA NEDELJE

Sanja Đorđević: Ponovo sam razdvojena od muža

1

Pevačica opisuje zbog čega je po ko zna koji put morala da se na neodređeno vreme odvoji od supruga i navodi dobre strane ovakvog načina života

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

I pored toga što su većinu vremena proveli razdvojeni, pevačica Sanja Đorđević je već skoro tri decenije u skladnom braku s bivšim fudbalerom Pericom Đorđevićem. Život na dve adrese za njih nikada nije predstavljao problem, mada je Sanji teško palo kada je njen muž nedavno morao ponovo da se preseli u drugu zemlju zbog posla. Perica je od prošle godine angažovan u jednom fudbalskom klubu u Sloveniji, a pevačica vreme uglavnom provodi u Beogradu.

 

- Godinama sam se aktivno bavila muzikom, bila na turnejama širom Evrope, a suprug je takođe bio u sportu i uvek smo bili razdvojeni po nekoliko dana. Dešavalo se da to nekada bude i po ceo mesec. Onda je došao period kada smo nekoliko godina stalno bili zajedno, maksimalno posvećeni jedno drugom, i tako je bilo sve do leta 2016. godine. Tada je Perica počeo da sarađuje s jednom švajcarskom kompanijom koja štiti interese igrača i zbog posla je morao da ode u Sloveniju, u Krško. Tamo obavlja posao sportskog direktora, njegova dužnost je da stalno bude na pripremama, utakmicama i treninzima, ali se uvek nađe vremena kada može da dođe u Beograd ili ja odem kod njega na nekoliko dana. Najteže mi je kada i on i naša ćerka Ivana odu, a ja ostanem sama. Tih prvih nekoliko dana mi bude neobično jer ja ne mogu stalno da idem s njima, vrlo često imam zakazan nastup u Srbiji ili u regionu. Te dane provodim ovde u Beogradu, uglavnom se družim sa svojim prijateljicama i ugađam sebi - kaže pevačica, dodajući da se odavno navikla da živi na više adresa.

 

foto: Damir Dervišagić

- Meni je takav ceo život. Dok je Peđa aktivno igrao fudbal, mi smo se porodično selili iz grada u grad. Kad smo došli u Beograd, ja sam počela da nastupam svakog vikenda u inostranstvu i to je dugo trajalo. Jedini period kada sam živela bez kofera bile su one četiri godine kada sam prestala da se bavim muzikom. Mogu vam reći da sam se tada pošteno odmorila, ali mi je falio stari tempo života. Mislim da moj brak ovako lepo funkcioniše baš zbog toga što smo suprug i ja često razdvojeni. Kad su muž i žena stalno u kući zajedno, onda dođe i do prezasićenja, sitnih svađa i sličnih gluposti. Svakom čoveku prija kada se malo odmori i posveti se sebi - priča Sanja.

 

Pevačica je do sada živela na desetak različitih adresa i svaki grad u kojem je boravila ostavio je snažan utisak na nju.

 

- Gradove vežem za periode nečeg dobrog u životu i uspomene. U Sarajevu sam provela detinjstvo, živela s roditeljima i to je nešto neponovljivo. Švajcarska me veže za početak ljubavi, ali ima i bolnih momenata kao što je izbeglištvo. Mogla bih reći da sam tada sazrela kao osoba. Beograd je, naravno, moj dom. Ovde živim već 20 godina i ne planiram da se selim - objašnjava Sanja.

 

foto: Damir Dervišagić

Dok je suprug zauzet obavezama u Sloveniji, a ćerka sprema doktorat u Ženevi, pevačica u Beogradu uveliko radi na novim pesmama, koje će uskoro predstaviti publici.

 

- Snimila sam jednu novu pesmu koja je prilagođena današnjem vremenu, odnosno omladini. Vesela je, brza i verujem da će postići uspeh. Za nekoliko dana radim još jednu pesmu, a onda slede snimanje spotova i promocija - zaključuje pevačica.

 

 

 

Magazin Glossy  - svake srede uz dnevni list Kurir

 

foto: Glossy

 

makonda-tracker