bili su studenti

Danas bi nas uhapsili zbog toga: Lena Kovačević i Nikola Demonja priznali da su švercovali u prošlosti...(FOTO)

0

Lena Kovačević otkrila je da su ona i Nikola Demonja tokom studiranja švercovali pečene piliće u avionu, zbog čega su mogli da završe u zatvoru!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Džez pevačica je zajedno sa saksofonistom studirala na Muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu, kada su se i sprijateljili. Poput studenata koji se iz unutrašnjosti upute za Beograd s gomilom hrane, tako su i oni krenuli u Amsterdam. Pevačica nam je s osmehom otkrila kako su njih dvoje švercovali piletinu u Holandiju.


Jasno je od koga je Lena nasledila lepotu: Ovako izgleda supruga Duška Kovačevića i majka jedne od najlepših Srpkinja (FOTO)

Za vreme studija Nikola i ja smo u prtljagu prenosili i pečene piliće! Danas bi nas uhapsili zbog toga, ali tada smo uspeli da se prošvercujemo. Tada nisu bile tako rigorozne kontrole - kaže Lena.

Inače, nakon studiranja u Amsterdamu, Kovačevićevoj su se tamo otvorila mnoga vrata, pa je sarađivala s Kraljevskim holandskim orkestrom, s kojim je održala seriju koncerata u Holandiji i Belgiji, uključujući i nastup pred holandskom kraljicom.

 

 

makonda-tracker