tužan detalj iz prošlosti

Sve što je moglo da se proda, prodala sam: Mira Adanja Polak otkrila kroz kakve teške trenutke je prolazila u životu (FOTO)

0

Novinarka i autorka velikog broj ekskluzivnih priča Mira Adanja Polak tokom gostovanja u jednoj emisiji, objasnila je da je mnogo puta u životu bila primorana da prodaje porodične antikvitete kako bi imala novca da uradi intervju.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Sarađivala je sa najznačajnim ličnostima 20. veka. Na pitanje voditelja da li je tačna informacija da je prodavala aktiviktete iz kuće, ona je odgovorila:

Roditeljske kuće mislite? Od 1992. godine nije ostalo ništa da se proda. Uglavnom sam sve što je moglo da se proda, prodala sam da bih mogla da otputujem i uradim ono što me interesuje. Vidite kada imate mogućnost da nešto snimite, vi nemate vremena da čekate neki potpis ili neko odluči, dođe i složi. Vi tada sedate na avion, odlazite i to uradite. Posle toga sedite, montirate i razmišljate kako ćete da napravite kvalitetan prilog", rekla je legendarna novinarka.

Veridba kao iz filmova: Naša poznata voditeljka nije ni sanjala šta joj se sprema, a onda je pred svima rekla DA!

 

Iako je ovo priznanje izazvalo tužnu reakciju kod publike, sa druge strane, javnost je bila u prilici da shvati koliko je zapravo novinarka bila spremna da se muči i ulaže u svoju karijeru, a to se na kraju i isplatilo.

 

 

 

 

makonda-tracker