otvoreno o svemu

Rada Manojlović progovorila o promeni vere i udaji za Harisa: Nećemo se venčati u crkvi!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

nisu ograniceni

23-03-2018 04:48h
velika je hrabrost i sirina onih koji ulaze u mesovite brakove. Za postovanje.

ceca

23-03-2018 11:36h
veoma velika hrabrost i odgovornost. Treba razmisljati o deci koja nikad ne znaju kome pripadaju, sto boli.

japp

19-04-2018 21:07h
A koje je on to vere? Musliman? zar prezime Berkovic nije srpsko ili, bar tako smo ucili u skoli.

Sloba

25-04-2018 22:46h
@japp
Po nacionalnosti Srbin, po veroispovesti musliman. Ne vidim u čemi je problem? Neki Srbi su pravoslavci, neki ateisti, neki katolici, neki muslimani, a ima čak i hinduista.

Rankovic

08-02-2021 13:49h
Dje nadje njega od 9 miliona srba
PIH.........

Boban

20-01-2022 20:03h
Ma opusteno, zena je prodala svoju veru i svoje poreklo za 15 cm obrezanog! Ali nije problem samo ona.. njoj i njenim potomcima ako ih bude daleko lepa kuca! Problem je u tome sto bi najmanje bar svaka treca nasa devojka/zena spavala sa nekim obrezanim samo zbog fetisa (zanimljivo im je to sto su suniceni)! A mnogo ih to i cini.. mene je devojka cacanka prevarila sa obrezanim svojevremeno iz istog tog razloga! A posle je mrtva ozbiljna trazila da je zenim i to jos u crkvi!Kako god.. to samo govori o nasim zenama i jedan je od razloga zasto i treba da izumremo kao narod.. sto ce se na kraju i desiti
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: