prelepe VESTI

Najlepši razlog za slavlje: Mesi postao tata po treći put(FOTO)

0

Imali su pet godina kad su se upoznali, a on je stidljivo posećivao njen dom, samo da bi je vidio...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lionel Mesi večeras je trebalo da igra na utakmici protiv Malage, ali Barselona je jutros na Tviteru objavila da fanovi neće videti slavnog fudbalera na terenu.

 

Fudbalski klub obavestio je fanove da Mesi neće nastupati zbog privatnih razloga i da će ga zameniti Jeri Mina, a strani mediji brzo su saznali i o čemu je reč. 30-godišnjem Argentincu supruga, Antonela Rokuzo rodila je treće dete, pa je brižni tata otkazao sve kako bi čarobne trenutke proveo sa svojom porodicom.

 

Mesi postaje tata po treći put: Supruga čuvenog fudbalera sve raznežila neodoljivim porodičnim portretom (FOTO)

 

Mesi i njegova vršnjakinja Antonela poznaju se od malih nogu, a fudbaler koji je kao dete bio izrazito sramežljiv znao je da posećuje kuću njene porodice samo da bi je video, piše "The Sun".

 

 

A post shared by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

Nije poznato kada su se zaljubili, ali svoju vezu su javno otkrili tek 2008. godine. Nakon godina zabavljanja, i rođenja sinova Tiaga i Matea, 2017. napokon su se venčali i svetu obeznanili da je lepa Antonela ponovo trudna.

 

Argentinci su raskošnu svadbu nazvali venčanjem veka, a među brojnim slavnim licima, s mladencima se dugo u noć zabavljala i Šakira.

 

 

A post shared by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

 

U ranim jutarnjim satima, 10.03.2018. dobili su trećeg sina kojeg su nazvali Kiro.

 

 

 

makonda-tracker