poslednje pripreme

Odluka koju niko nije očekivao nekoliko dana pred porođaj: Mia Borisavljević neće svog izabranika pored sebe (FOTO)

1

Pevačica Mia Borisavljević bi ovih dana trebalo da se porodi.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

U jeku je priprema za dolazak bebe na ovaj svet, ali je shvatila da jednu stvar ipak ne želi na samom porođaju- a to je prisustvo budućeg oca, pevača Bojana Grjuića.

Bojan i ja nismo ozbiljno pričali na tu temu, ali sam nekako došla do zaključka da to ni ja ni on ne bismo želeli. Ja bih volela da on bude tu negde ispred i da stražari, a doktori neka rade svoj posao u sali - kaže Mia Borisavljević za “Blic puls“. Ovakva odluka je iznenađujuća, pogotovo kod poznatih dama koje često insistiraju da i jača polovina bude tom prilikom sa njima u sali.

Mia Borisavljević u zagrljaju svog izabranika: Ovo je jedna od njenih poslednjih fotografija pre porođaja

 

 

Mia očekuje devojčicu, a priznaje da joj ne smeta što su mnogi komentarisali njen izgled u poslednjih nekoliko meseci i nalazili joj zamerke.

Dežurni kritičari su mi zamerali i što mi se nije video stomak do osmog meseca i što se nisam mnogo ugojila jer to odmah znači da nikakvu žrtvu nisam podnela kao buduća majka, zamerali su mi i što nastupam, jer je trudnoj ženi, valjda, mesto isključivo u krevetu sa brdom hamburgera i grickalica oko sebe. Zamerali su mi i što obuvam štikle i što sam uopšte ostala trudna sada kad treba da izbacujem album po njihovom mišljenju- iskrena je Mia.

 

makonda-tracker