u junu venčanje

Biće to najveća svadba na estradi: Mnogi u šoku koga je Filip Živojinović izabrao za kuma (FOTO)

0

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović venčaće se u junu, a nakon što je pevačica za kuma odabrala svog kolegu Acu Pejovića, otkriveno je i ko će kumovati mladoženji.

 

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Pevačica i njen budući suprug su ozbiljno shvatili pripreme za venčanje, a prvo što su uradili jeste da su pozvali kumove.

Aleksandra je veoma bliska sa Acom Pejovićem, snimili su duet, a on joj je dosta pomogao i savetovao je oko karijere pa nije iznenađujuće što je ona baš njega pozvala za kuma. On je bio iznenađen pozivom, ali je sa zadovoljstvom prihvatio. Sa druge strane, poznato je da je Filip blizak prijatelj sa Milošem Teodosićem. Prija i Filip su bili gosti na venčanju Tea i Jelisavete, a nakon razmišljanja, Filip je odlučio da baš svog dugogodišnjeg prijatelja pozove za kuma. Teo je, naravno, prihvatio Filipov poziv - rekao nam je izvor blizak budućem bračnom paru.

Beba na putu? Aleksandra Prijović i Filip ubrzali venčanje zbog pevačicine trudnoće? (FOTO)

 

Kako dalje saznajemo, pripreme za svadbu, koja je zakazana za jun, u punom su jeku. Aleksandra već razmišlja kako će izgledati njena venčanica, dok će Filip poneti klasično odelo.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker