šuška se

Dženifer je otela muža, Bredu je otela druga: Anđelina u vezi sa Pitovim prijateljem? (FOTO)

0

Nekad dobri prijatelji sve su bliskiji, a brojni izvori tvrde da su spremni za vezu. Iako mu je Bred Pit blizak prijatelj, slavni glumac će sve da stavi na kocku ne bi li osvojio holivudsku lepoticu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako je verovati glasinama, glumci Šon Pen i Anđelina Džoli jako su bliski i spremni za vezu.

Anđelina neprestano razgovara sa Šonom preko telefona, a on joj je dao do znanja da bi voleo da je izvede na večeru kako bi je bolje upoznao", rekao je izvor i dodao da se znaju već godinama.

Naime, Anđelina i Šon proveli su dosta vremena zajedno dok je Šon s Anđelininim bivšim suprugom Bredom Pitom 2011. godine snimao film "Drvo života".

 

foto: Profimedia

Šon i Bred su dugogodišnji prijatelji, a njihov odnos mogla bi da zakomplikuje činjenica da se Šon zbližio s bivšom suprugom svog prijatelja. Ipak, Šon ne želi da odustane od Anđeline i spreman je da zbog nje rizikuje.

 

Smučilo joj se i svima zapušila usta: Anđelina Džoli odgovorila na teške uvrede i prozivke

On smatra da je Anđelina sjajna. Voli što je predana humanitarnom radu, pametna i neverovatno lepa. Iako Anđelina nije toliko zainteresovana za vezu i želi da se posveti svojoj deci, Šon neće da odustane dok ne bude njegova", rekao je izvor o namerama glumca koji je prethodno bio u vezi sa Madonom, Šarliz Teron i kantautorkom Džul.

 

 

 

makonda-tracker