oduševio je

Za ženu koja mu je napisala najveće hitove u životu Saša Matić je spreman na sve: Divan gest za Marinu Tucaković dok prolazi kroz težak period (FOTO)

1

Poznati folk pevač otkrio je kakvo je zdravstveno stanje Marine Tucaković, te je dodao da se redovno čuju i da je uz nju dok se ona bori sa opakom bolešću.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

 

Pevač Saša Matić svim srcem je uz Marinu, ženu koja mu je napisala najveće hitove u karijeri.

 

On otkriva da je Tucakovićeva bila ganuta njegovim gestom na koncertu koji je na Dan zaljubljenih održao u novosadskom Spensu.

 

Marina Tucaković prvi put javno progovorila o borbi sa opakom bolešću: Lečenje tek sledi

Stalno smo u kontaktu, ima svu moju podršku. Na koncertu u Novom Sadu sam joj uputio reči podrške i poželeo brzo ozdavljenje, a potom sam joj snimak tog mog gesta poslao, ona se oduševila. Mnogo je bila srećna. Nisam joj bio u poseti, ali smo u kontatku putem telefona, čujemo se i dopisujemo, naravno, ne mnogo često, ne želim da je uznemiravam, njoj je sada potreban mir - kaže Saša za "Blic puls" i otkriva kako se Marina oseća u ovim trenucima:

 

A post shared by Saša Matić (@sasamatic_official) on

 

Dobro je, oporavlja se posle operacije. Ona je psihički jaka, dobro sve podnosi, pravi je junak. Naravno, pozitivna je, ona je takva uvek bila, stignemo i da razmenimo koju šalu, pozitivan duh je ne napušta ni u ovoj situaciji. Rekao sam ja da sada misli malo na sebe, zaslužila je - poručuje Matić.

 

makonda-tracker