super funkcionišu

Nisu mogli da se sakriju: Nina i Leka ponovo zajedno (FOTO)

0

Nina Radulović i Branislav Lečić razveli su se pre dve godine, ali i dalje funkcionišu kao da su u braku.

foto: Adria Media Arhiva
foto: Adria Media Arhiva

Bivše supružnike vezuje petogodišnji sin Lav, kome su oboje maksimalno posvećeni. U prilog tome svedoče i fotografije koje je Kurirov paparaco zabeležio u subotu uveče.

 

Glumac i voditeljka bili su zajedno sa naslednikom na rođendanskoj zabavi ćerke glumice Anite Lazić u jednom tržnom centru. Leka je doveo sina, a ubrzo im se pridružila i Nina. Čim je ušla u igraonicu, voditeljka se najpre pozdravila sa domaćinima, a slavljenici čestitala divan dan, pa je sela kod bivšeg muža.

 

foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić, Fonet

 

Nina Radulović izgubila posao: Lepa voditeljka pronašla novo zanimanje i ima punu podršku Filipa Krajinovića (FOTO)

 

Prema rečima našeg izvora koji se zatekao na licu mesta, mnogi su komentarisali kako njih dvoje dokazuju da i nakon razvoda bivši supružnici mogu da budu u dobrim odnosima.

Baš lepo funkcionišu. Bili su raspoloženi, pričali su, smejali se i vidi se da im je dete na prvom mestu. Mališan se igrao sa drugarima i s vremena na vreme dolazio kod njih da popije sok. Oboje su ga grlili i mazili - priča naš sagovornik.

foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić, Fonet

Kada se proslava završila, porodično su napustili lokal. Međutim, Nina je otišla liftom sa sinom, a Leka pokretnim stepenicama.

 

 

 

 

makonda-tracker