podrška

Mira Škorić: Nebojša Glogovac je u odličnim rukama, nema predaje

0

Pevačicu, koja je bolovala od raka, pre četiri godine operisao je hirurg Radan Džodić, koji sada brine i o zdravlju velikog umetnika.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Škorićku, koja je bolovala od raka, pre četiri godine operisao je hirurg Radan Džodić, koji sada brine i o zdravlju velikog umetnika. 

 

Folkerka poručuje Nebojši da je u sigurnim rukama i da se ne predaje.

Nebojša Glogovac lavovski se bori protiv teške bolesti, a o njegovom zdravlju brine doktor koji je lečio i Miru Škorić, saznaje Kurir.


Glumca leči tim lekara na Institutu za onkologiju i radiologiju, predvođen direktorom, doktorom Radanom Džodićem, koji je pre četiri godine operisao folk zvezdu od raka.

 

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nebojša je svoj problem od početka ozbiljno shvatio i redovno ide na terapije koje su mu specijalisti onkologije odredili - priča naš dobro obavešten izvor.

Nastavak na sledećoj strani. 


Bila sam nemarna


Tim povodom pozvali smo pevačicu, koja je glumcu pružila podršku i poručila mu da je u sigurnim rukama.

- Potresla sam se kad sam čula da je Nebojša teško bolestan, jer ga izuzetno poštujem, on je jedan od naših najboljih glumaca koji je mnogo toga uradio za domaću kinematografiju. S velikim uživanjem gledam predstave, serije i filmove u kojima igra. To su osetljive stvari i ne bih da zadirem u tu vrstu privatnosti, ali mogu da kažem da on ima moju apsolutnu podršku i da se ne predaje. Znate, ja sam primer nemarne osobe kada je reč o zdravlju. Kod lekara sam otišla prilično kasno. Kad se setim toga, nije mi dobro. Međutim, verujem da će se Nebojša brzo vratiti glumi - optimistična je Mira.

 

makonda-tracker