SAMO REČI HVALE

Normalna je, prirodna i slatka: Najbolja drugarica Megan Markl otkrila sočne detalje koju je javnost želela da čuje (FOTO)

0

Indijska lepotica Prijanka Čopra, zvezda popularne serije "Quantico", gradi impresivnu karijeru u Holivudu i već dugo oduševljava svojim modnim odabirima, pa se zato našla i na novoj naslovnici arapskog izdanja Harper's Bazaara za koji je, osim o ravnopravnosti polova, progovorila i o odnosu s Megan Markl

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Oduvek su žene bile diskriminisane od strane muškaraca i to zbog apsolutno svega. Zbog načina oblačenja, slobode govora, karijere, a nekima je čak trebalo i suprugovo dopuštenje da uopšte izađu iz kuće. Zato su napokon muškarci koji su iskorišćavali svoju preveliku moć svrgnuti s trona", žestoko je započela Prijanka Čopra u svom velikom novom intervjuu za arapsko izdanje časopisa Harper's Bazaar.

 

Svoje žestoke feminističke stavove zagovarala je i u nastavku intervjua kada se između ostalog dotakla i bliskog prijateljstva s Megan Markl, te je sada svima malo više jasno koje su najveće dodirne tačke ove dve lepotice.

Prirodno je da će ljudi sada na nju samo gledati kao na ženu princa Harija, ali ona je zaista mnogo više od toga", naglasila je Indijka koja uspešno gradi svoju glumačku karijeru u Holivudu.

Gluma ju je pre nekoliko godina i spojila s 36-godišnjom Amerikankom koja će za tri meseca stati pred oltar s britanskim princom. Zbog toga se naravno samo po sebi nameće i pitanje hoće li Megan i Prijanka svoje prijateljstvo dići na viši nivo kumstvom.


Prodaja je skočila za 400 posto: Minđuše Megan Markl su najpopularniji nakit na planeti (ANKETA)

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker