POTPUTNO NEVEROVATNO

Višak kilograma nestao za tren: Mesec dana nakon što se porodila poznata lepotica vratila devojačku liniju (FOTO,VIDEO)

0

Mesec dana nakon rođenja blizanaca koje je dobila s latino pevačem Enrikeom Iglesijasom, bivša teniserka Ana Kurnjikova bacila se na posao i odlučila da vrati svoje telo u formu

foto: Printscreen Instagram / annakournikova
foto: Printscreen Instagram / annakournikova

 

Krajem decembra svet je saznao da je uvek tajanstveni par Enrike Iglesijas i teniserka Ana Kurnjikova dobio blizance Nikolasa i Lusi, čime su obradovali obožavaoce širom sveta.

 

Nekoliko dana nakon toga srećni roditelji su putem Instagrama objavili prve fotografije svoje dečice.

 

 

A post shared by ? Anna ?Аня (@annakournikova) on

 

Iako je od porođa prošlo tek mesec dana, lepa sportistkinja je pronašla vremena za sebe i prionula na posao kako bi se što pre vratila u formu.


Trudnoću su krili, ali svoje mališane ponosno pokazuju: Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova objavili prve fotografije blizanaca!

 

Na snimku kojeg je u kratkom roku pregledalo preko 200 hiljada ljudi, 36-godišnja Ruskinja pokazala je kako vežba u privatnoj teretani, a uprkos trudnoći njena figura već sada izgleda savršeno.

 

 

A post shared by ? Anna ?Аня (@annakournikova) on

 

Bila je to sasvim normalna trudnoća bez ikakvih rizika. Ana uopšte nije ni morala da se skriva jer već godinama živi jednostavan život i voli da bude kod kuće", otkrila je prijateljica, a onda se nedavno oglasila i Enrikeova sestra.

Malena Lusi već liči na mamu Anu, ima plave oči i plavu kosu, dok je Niko više na tatu, malo je tamniji", rekla je tada Tamara Falko Prejsler i dodala da je cela porodica uzbuđena zbog prinova.

 

 

makonda-tracker