druga šansa?

Spremna je sve da oprosti da bi bila sa njim: Ana Sević hoće da se pomiri sa Darkom (FOTO)

0

Još zakonita supruga folkera pokušava da na sve način vrati supruga i s njim sklopi primirje, a tokom vikenda mu je uputila i javni kompliment.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

 

I dok su 17. januara oboje podneli zvanično saopštenje u kojem su naveli da se razvode, do kraja braka možda neće doći.

 

Naime, Ana je, kako objašnjava izvor, inicirala povlačenje papira koje su predali na sudu. Ona, navodno, njihovoj ljubavi želi da da šansu.

 

foto: Dragana Udovičić

Oni jesu podneli papire za razvod i odlučili da stave tačku na sve, ali Ana je potom incirala da pokušaju da se pomire i da prebrode krizu. Darko joj je u početku odbijao poruke i pozive, a ona je davala sve od sebe da ga čak i putem zajedničkih prijatelja izmoli da on pristane na ovakvu njenu odluku. Zasad Darko normalno provodi vreme sa njegovom mezimicom, ali stalan povratak kući će sačekati ako do njega uopšte dođe. Ipak, Ana je srećna zbog toga što je nakratko smirila tenziju koja vlada među njima", objašnjava izvor.

A tokom vikenda Darko je imao nastup u Stokholmu, a vreme pre izlaska na scenu iskoristio je kako bi se putem lajv uključenja na Instagramu obratio svojim fanovima. Priključila se i njegova još uvek zakonita supruga Ana Sević i ostavila komentar.


I nakon razvoda ljubav ne manjka: Ana Sević podržala bivšeg supruga u onome u čemu je najbolji

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker