ZASTRAŠUJUĆE

Od zasnosne crnke ostala je samo bleda kopija: Demi Mur svakim danom sve gore i gore izgleda (FOTO)

0

Kada je glumac Ešton Kučer napustio Demi Mur 2013. godine, ona se povukla u samoću, a tugu je lečila alkoholom i tabletama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Iako su godine prošle očigledno je da glumica i dalje ne može da pronađe sebe i da još uvek na neki način pati jer je od zanosne crnke, ostala samo bleda kopija.

 

Sve češće se pojavljuje u javnosti u izdanjima koja nikako ne priliče jednoj holivudskoj zvezdi. Tako je njeno pojavljivanje u Los Anđelesu zaprepastilo prolaznike. Naime, paparaci su je uslikali u šetnji u opuštenim farmerkama i dukserici bez trunke šminke, a bila je toliko bleda da nije ličila na sebe.

 

foto: Profimedia

Pola planete uzdiše za njim, ali on želi samo nju: Demi Mur u vezi s 30 godina mlađom superzvezdom! (FOTO)

 

Ona se sa bivšim supružnikom umalo nije srela na jednoj gala zabavi na kojoj su oboje bili gosti. Oboje su to vešto izbegli.

 

Bili su u zajednici osam godina. On je sreću nakon razvoda pronašao sa glumicom Milom Kunis koja je za razliku od Demi njegovih godina, i sa njom je dobio dvoje dece. Demi je u vezi, navodno sa muzičarem Nikom Džonasom, koji je od nje mlađi 30 godina. Ali, po svemu sudeći još uvek nije prebolela bivšeg.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker