SVI OSTALI U ČUDU

Od Popovićevog honorara ne mogu da kupim ni grisine: Jelena Karleuša progovorila zašto je u žiriju Zvezda Granda (FOTO)

0

Već nekoliko meseci u javnosti se spekuliše da li su članovi žirija muzičkog takmičenja „Zvezda Granda“ plaćeni za učešće u tom programu ili ne.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Međutim, kako stoje stvari, izgleda da nikada nećemo dobiti odgovor na to pitanje, budući da Jelena Karleuša i direktor „Grand produkcije“ iznose potpuno drugačije priče. Naime, dok Saša Popović tvrdi da Jelena ima više nego dobar honorar, Karleuša kaže da žirira besplatno!

Dušku sam kupila sat za rođendan, ali naravno da to nije bilo od Popovićevog honorara! Od njegovog honorara ne mogu da kupim ni grisine. Radim u žiriju za dobar rejting, dobre odnose sa „Grandom“ i sa Sašom i zaista nemam honorar. Ne znam za ostale, možda oni imaju neku lovu i interes - rekla je Jelena.

Sve nam je izgorelo: Jelena Karleuša doživela veliku neprijatnost na nastupu (FOTO)

 

S druge strane, direktor „Granda“ Saša Popović tvrdi suprotno.

Karleuša ne sedi za džabe u žiriju, ne sekirajte se! Zaradi ona mnogo više nego svi mi - rekao je Popović, koji je potom pohvalio Jelenu.

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Nedavno sam bio na njenom nastupu i bio sam fasciniran. Ona zaista na bini izgleda svetski i nije imala nijedan falš za dva sata, koliko je nastupala. Peva odlično i evidentno je da od kada je ona u žiriju, razvaljujemo sa rejtingom. Naravno, neću da potcenjujem ostale članove žirija, ali Jeca zaista izaziva pažnju - zaključio je Popović.

 

 

makonda-tracker