NIJE POPUSTLJIV TATA

Njegov pogled na roditeljstvo mnogi će osuditi: Aleksandar Radojičić o vaspitavanju ćerkice (FOTO)

0

Popularni glumac svaki trenutak proveden sa ćerkom Ajom isplanira do detalja i napominje da nije rešenje detetu dati telefon da bi se zabavilo.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumac je iskreno pričao o roditeljstvu i brigama koje ga čekaju u narednim godinama kako njegova mezimica bude starija.

Ima pet godina i nije svesna šta su društvene mreže, mislim da nema potrebe još da zna o tome. Kada krene u školu, pričaće se, dolaziće deca sa raznim pričama - kaže Radojičić, i dodaje da nema potrebe da njegova ćerka ima mobilni telefon.

Nisam imao ni ja, pa su moji roditelji znali gde sam i šta radim. Danas uglavnom roditelji nemaju strpljenja, energije i uvek imaju neki izgovor da se ne bave svojom decom. Lakše je da im daju telefon, da ih pozovu svakog trenutka nego da se bave njima, da porazgovaraju i da im veruju na neki način - objašnjava glumac.

U strahu sam svaki dan: Aleksandar Radojičić iskreno o svojoj ćerki (FOTO)

 

Radojičića na društvenim mrežama prati dosta ljudi, a on napominje da samim tim ima veću odgovornost šta objavljuje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

 

To što okačim na društvenim mrežama nije me koštalo. Dosta pazim šta kačim. Neke stvari se možda pogrešno protumače, ali to se dešava. S obzirom na to da me prati dosta mlađa populacija, vodim računa o tome šta objavljujem. Možda to može bolje, ali za sada je sve okej. Bez društvenih mreža sada je teško baviti se ovim poslom, opstati. Sada i stariji glumci otvaraju društvene mreže da bi promovisali to što rade - kaže Aleksandar.

Međutim, nekada nije baš raspoložen da se bavi društvenim mrežama.

 U poslednje vreme mi je došlo 15 puta da ugasim društvene mreže - ističe on.

 

makonda-tracker